Home » Leden

Bestuur

 

Voorzitter

Patricia Smulders

Penningmeester

Nancy Spruit 

Secretaris

Patrick van Gils

Creatief bestuurslid

Dennis Musters

Muzikale leider

 

Hoi hallo ik ben Dennis Musters. De muzikale leider van dit zooitje ongeregeld en mede oprichter van de band STIX.
Voor mij is in het jaar 2000 deze Braziliaanse muziek stijl door mijn aderen gaan stromen en bespeel al ruim 20 jaar vrijwel alle instrumenten met veel ritme en plezier. Naast het lesgeven ben ik ook zanger entertainer - tektschrijver componist

Bandleden

 

Surdo primera

Hanny Mutsaers

Ik ben Hanny en speel op de Surdo primera met veel enthousiasme en zet me samen met Patrick  in voor de evenementen van STIX. Naast deze prachtige hobby ben ik werkzaam als management assistente bij werkbedrijf NOB.

Mijn naam is Marcel en een aantal jaren geleden mijn trompet in geruild voor de grootste trommel binnen STIX. Ik probeer mijn muzikale steentje bij te dragen aan deze geweldige, leuke, gezellige club.

Surdo segunda

Toine Mutsaers

 

Ik ben Toine en speel al geruime tijd percussie op de Surdo segunda met veel enthousiasme en zet me in voor de sponsoring van STIX. Naast deze prachtige hobby ben ik Manager in Nederland  bij firma NMC voor technische leidingisolatie.

Ik ben Elonka en speel samen met Toine, vanaf de start van STIX de Surdo segunda. Heerlijk om samen met deze groep enthousiaste bandleden muziek te maken. Daarnaast werk ik als assistent werkleider bij WSD en begeleid ik mensen, op afdeling intern beschut, met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Surdo terceira

Maaike

Ik ben Maaike en speel sinds de oprichting van STIX mee in deze leuke band. Altijd interesse gehad in deze muziek en nu kreeg ik de mogelijkheid om zelf mee te spelen. Heerlijke hobby en uitlaatklep. Naast STIX ben ik werkzaam als endoscopieverpleegkundige en ben ik eigenaresse van Sweettable4you.

Mijn naam is Angelique Cruijssen ik speel op de Surdo terceira,  steeds als ik een percussie band zag spelen riep ik dat zou ik ook gaaf vinden om te doen. Daar kwam Stix op mijn pad en nu speel ik met veel enthousiasme bij deze super gezellige te gekke groep. Samen met Hanny en Monique ben ik ook verantwoordelijk voor de feestcommissie . Naast deze heerlijke gave hobby ben ik werkzaam als Mylene consulente en Nagelstyliste.Roos

Ik ben Monique de Brouwer ik roep al jaren: als ik niet meer kan tennissen dan wil ik bij percussie.
Na 2 workshops en een try-out ben ik bij Stix terecht gekomen. Intussen trommel ik op de Surdo terceira fanatiek mee tussen een groep super gezellige, maffe mensen. Elke repetitie is weer een feest. Ik kan niet wachten dat we voldoende repertoire hebben om op te treden. 🥁🥁🥁

Mijn naam is Anja en zit sinds februari dit jaar bij de band. Het is hartstikke leuk om te doen en het is een gezellige groep. Kijk er elke keer naar uit om te kunnen gaan trommelen.

Repinique

Hoi ik ben Lizette en ik heb eerder al eens in een percussieband gespeeld. Na ruim 4 jaar "eruit" te zijn geweest begon het weer heel erg te kriebelen en kwam ik deze leuke band tegen. Sinds het 1-jarig bestaan van STIX, hoe mooi kan het zijn, mag ik me dan ook aansluiten bij deze gezellige, vrolijke groep mensen en ga ik hier met veel enthousiasme weer de repinique spelen.

Hoi mijn naam is Mia en sinds de oprichting van Stix mag ik spelen op de repinique. Het spelen van deze prachtige muziek is natuurlijk al geweldig, maar het fijne aan Stix is de gezellige sfeer binnen de groep , voor mij iedere week een feestje om te mogen spelen.

Ik ben Liesbeth. In november 2019 ging ik met een vriendin een kijkje nemen bij Stix. Ik vond het er al snel erg gezellig. Er hangt een fijne sfeer. Ik was blij dat ik aan kon sluiten bij deze groep waar iedereen zichzelf mag zijn. Ik speel met veel plezier en enthousiasme op de repinique.

Ik ben Linda en speel vanaf november 2019 mee in deze geweldig leuke en gezellige band. Na een maand proberen, was ik meteen verkocht! Nu mag ik iedere week lekker hard op de repinique rammelen.

Caixa

Hoi ik ben Patrick en medeoprichter van deze groep, al vele jaren speel ik caixa en repinique en inmiddels is de Surdo er aan toegevoegd.

Hallo ik ben Nancy en mede oprichter van de band STIX, al jaren is percussie en samba mijn passie en steek dit enthousiasme graag in de band STIX. Speel Caixa maar kan alle instrumenten bespelen. Ook Penningmeester binnen de band.

Mijn naam is Patricia Smulders. Samen met Dennis, Patrick en Nancy heb ik Stix opgericht op 4 september 2019.
Trommelen is voor mij puur genieten en een geweldige uitlaatklep. Kom gezellig een keer kijken bij onze repetitie!