Wil je graag kennis maken met een Percussieband of wil je spelen meld je aan bij STIX

Home » Leden

Bestuur

 

Nancy Spruit 

Patrick van Gils

Dennis Musters

Muzikale leider

 

Hoi hallo ik ben Dennis Musters. De muzikale leider van dit zooitje ongeregeld en mede oprichter van de band STIX.
Voor mij is in het jaar 2000 deze Braziliaanse muziek stijl door mijn aderen gaan stromen en bespeel al ruim 20 jaar vrijwel alle instrumenten met veel ritme en plezier. Naast het lesgeven ben ik ook zanger entertainer - tektschrijver componist

Bandleden

 

Surdo primera

Toine Mutsaers

 

Ik ben Toine en speel al geruime tijd percussie op de Surdo Primera met veel enthousiasme en zet me in voor de sponsoring van STIX. Naast deze prachtige hobby ben ik Manager in Nederland  bij firma NMC voor technische leidingisolatie.

Mijn naam is Marcel en een aantal jaren geleden mijn trompet in geruild voor de grootste trommel binnen STIX. Ik probeer mijn muzikale steentje bij te dragen aan deze geweldige, leuke, gezellige club.

Surdo segunda

Hanny Mutsaers

Ik ben Hanny en speel op de Surdo segunda met veel enthousiasme en zet me samen met Patrick  in voor de evenementen van STIX. Naast deze prachtige hobby ben ik werkzaam als management assistente bij werkbedrijf NOB. verder ben ik eigenaresse van HMHandmadecrations

Ik ben Elonka en speel samen met Hanny Surdo segunda. Heerlijk om samen met deze groep enthousiaste bandleden muziek te maken. Daarnaast werk ik als assistent werkleider bij WSD en begeleid ik mensen, op afdeling intern beschut, met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Surdo terceira

Maaike

Ik ben Maaike en speel sinds de oprichting van STIX mee in deze leuke band. Altijd interesse gehad in deze muziek en nu kreeg ik de mogelijkheid om zelf mee te spelen. Heerlijke hobby en uitlaatklep. Naast STIX ben ik werkzaam als endoscopieverpleegkundige en ben ik eigenaresse van Sweettable4you.

Hoi, ik ben Erica na ruim een jaar bij een andere band gespeeld te hebben heb ik de overstap gemaakt naar STIX. De sfeer was voor mij de doorslag om de overstap te maken. Een super gave, gezellige band waar ik op de Timba ben begonnen maar nu speel ik de Surdo terceira. Een super fijne hobby om helemaal los te gaan

Roos

Mijn naam is Anja en zit sinds februari dit jaar bij de band. Het is hartstikke leuk om te doen en het is een gezellige groep. Kijk er elke keer naar uit om te kunnen gaan trommelen.

Ik ben Monique de Brouwer ik roep al jaren: als ik niet meer kan tennissen dan wil ik bij percussie.
Na 2 workshops en een try-out ben ik bij Stix terecht gekomen. Intussen trommel ik op de Surdo terceira fanatiek mee tussen een groep super gezellige, maffe mensen. Elke repetitie is weer een feest. Ik kan niet wachten dat we voldoende repertoire hebben om op te treden. 🥁🥁🥁

Mijn naam is Angelique Cruijssen ik speel op de Surdo terceira,  steeds als ik een percussie band zag spelen riep ik dat zou ik ook gaaf vinden om te doen. Daar kwam Stix op mijn pad en nu speel ik met veel enthousiasme bij deze super gezellige te gekke groep. Naast deze heerlijke gave hobby ben ik werkzaam als Mylene consulente en Nagelstyliste.

Repinique

Hoi ik ben Lizette en ik heb eerder al eens in een percussieband gespeeld. Na ruim 4 jaar "eruit" te zijn geweest begon het weer heel erg te kriebelen en kwam ik deze leuke band tegen. Sinds het 1-jarig bestaan van STIX, hoe mooi kan het zijn, mag ik me dan ook aansluiten bij deze gezellige, vrolijke groep mensen en ga ik hier met veel enthousiasme weer de repinique spelen.

Ik ben Liesbeth. In november 2019 ging ik met een vriendin een kijkje nemen bij Stix. Ik vond het er al snel erg gezellig. Er hangt een fijne sfeer. Ik was blij dat ik aan kon sluiten bij deze groep waar iedereen zichzelf mag zijn. Ik speel met veel plezier en enthousiasme op de repinique.

Ik ben Linda en speel vanaf november 2019 mee in deze geweldig leuke en gezellige band. Na een maand proberen, was ik meteen verkocht! Nu mag ik iedere week lekker hard op de repinique rammelen.

Caixa

Hoi ik ben Patrick en medeoprichter van deze groep, al vele jaren speel ik caixa en repinique en inmiddels is de Surdo er aan toegevoegd.

Hallo ik ben Nancy en mede oprichter van de band STIX, al jaren is percussie en samba mijn passie en steek dit enthousiasme graag in de band STIX. Speel Caixa maar kan alle instrumenten bespelen. Ook Penningmeester binnen de band.

Timba

Hoi! Ik ben Sonja. Na zo'n 6 jaar, samen met onze jongste dochter, bij een andere percussie-groep op de djembé, surdo en surdo segunda te hebben gespeelt, werd die groep opgeheven. Maar ik wilde toch blijven trommelen. Want trommelen is een super fijne uitlaatklep waar ik veel energie van krijg. Er is niks leukers dan samen met anderen mooie muziek te kunnen maken! Gelukkig konden Fieke en ik al snel gaan mee spelen bij Stix. Dit keer spelen we de Timba.

Mijn naam is Fieke. Muziek is mijn passie, dus toen mijn moeder mij een aantal jaar geleden mee nam naar haar toenmalige percussiegroep, wilde ik ook graag mee doen. Na 4 jaar bij deze groep djembe en repinique gespeeld te hebben, werd de groep opgeheven. Gelukkig konden mijn moeder en ik snel samen terecht bij Stix waar we nu de Timba spelen.