Bestuur

 

Nancy Spruit 

Patrick van Gils

Dennis Musters

Muzikale leider

 

Hoi hallo ik ben Dennis Musters. De muzikale leider van dit zooitje ongeregeld en mede oprichter van de band STIX.
Voor mij is in het jaar 2000 deze Braziliaanse muziek stijl door mijn aderen gaan stromen en bespeel al ruim 20 jaar vrijwel alle instrumenten met veel ritme en plezier. Naast het lesgeven ben ik ook zanger entertainer - tektschrijver componist

Bandleden

 

Surdo primera

Ik ben Elonka en speel de Surdo segunda. Heerlijk om samen met deze groep enthousiaste bandleden muziek te maken. Daarnaast werk ik als assistent werkleider bij WSD en begeleid ik mensen, op afdeling intern beschut, met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Ik ben Susan en kijk al jaren naar percussie bands met het idee er ooit zelf in te spelen als de kinderen ouder zijn. Na een proefles bij Stix was ik om. Ik speel de Surdo Segunda en kijk er elke week naar uit om met deze leuke groep enthousiaste mensen te mogen spelen.   

Ik ben Dannie, fulltime werkzaam bij IMW regio Tilburg als assistent budgetbeheer en moeder van 3 prachtige meiden.
Zoals bij veel mensen ging mijn hart sneller kloppen bij het zien en vooral horen van een percussie band. Wat een energie!
En dus ook altijd geroepen: dat wil ik ooit proberen! Ik ben een keer komen kijken en niet meer weg gegaan. Iedere keer is het samen spelen een feestje. Ik speel de chocalho en Surdo segunda.

Maaike is een nieuw lid bij STIX binnenkort meer

Hey hallo, ik ben Marcel en speel met ontzettend veel plezier bij deze gezellige band. Ik speel de Surdo Primera. Bij sommige nummers speel ik in plaats van de surdo de trompet.

Hoi! Ik ben Sonja. Na zo'n 6 jaar, samen met onze jongste dochter, bij een andere percussie-groep op de djembé, surdo en surdo segunda te hebben gespeelt, werd die groep opgeheven. Maar ik wilde toch blijven trommelen. Want trommelen is een super fijne uitlaatklep waar ik veel energie van krijg. Er is niks leukers dan samen met anderen mooie muziek te kunnen maken! Gelukkig konden Fieke en ik al snel gaan mee spelen bij Stix. Na een tijd op de timba gespeeld te hebben, speel ik nu de surdo primera.

Surdo terceira

Hoi ik ben Saskia van den Hout en speel de Surdo Terceira. Na 4 jaar bij een andere band gespeeld te hebben, heb ik de overstap naar Stix gemaakt, waar ik met veel plezier en vanaf dag 1 totaal opgenomen ben in deze supergezellige band.   

Mijn naam is Anja en zit sinds februari 2020 bij de band. Het is hartstikke leuk om te doen en het is een gezellige groep. Kijk er elke keer naar uit om te kunnen gaan trommelen.

Ik ben Monique de Brouwer ik roep al jaren: als ik niet meer kan tennissen dan wil ik bij percussie. Na 2 workshops en een try-out ben ik bij Stix terecht gekomen. Intussen trommel ik op de Surdo terceira fanatiek mee tussen een groep super gezellige, maffe mensen. Elke repetitie is weer een feest. Ik kan niet wachten dat we voldoende repertoire hebben om op te treden. 🥁🥁🥁

Mijn naam is Angelique Cruijssen ik speel op de Surdo terceira,  steeds als ik een percussie band zag spelen riep ik dat zou ik ook gaaf vinden om te doen. Daar kwam Stix op mijn pad en nu speel ik met veel enthousiasme bij deze super gezellige te gekke groep.

Ik ben Suzanne en speel op de Surdo bij deze geweldige band. Het trommelen is voor mij een heerlijke uitlaatklep en daarnaast ook ontzettend gezellig. Ik kijk elke week weer uit naar de repetitie!

Roos is een nieuw lid bij STIX binnenkort meer

Hoi ik ben Chrisje 52 jaar jong, van beroep bus/touringcar chauffeuse, en speel al jaren op de surdo en ook kleine percussie. En nu dus sinds een jaar bij mijn supertoffe band Stix!

Naomi is een nieuw lid bij STIX binnenkort meer

Hennie is een nieuw lid bij STIX binnenkort meer

Repinique

Ik ben Linda en speel vanaf november 2019 mee in deze geweldig leuke en gezellige band. Na een maand proberen, was ik meteen verkocht! Nu mag ik iedere week lekker hard op de repinique rammelen.

Marcel is een nieuw lid bij STIX binnenkort meer  

Hoi, ik ben Erica na ruim een jaar bij een andere band gespeeld te hebben heb ik de overstap gemaakt naar STIX. De sfeer was voor mij de doorslag om de overstap te maken. Een super gave, gezellige band waar ik op de Timba ben begonnen maar nu speel ik de repinique. Een super fijne hobby om helemaal los te gaan.

Hoi, ik ben Rianne en ben 54 jaar, moeder van 2 volwassen dochters en oma van 1 kleindochter. Bij Stix speel ik de repi maar ik heb bij andere bands Surdo Primera en Surdo Segunda gespeeld. Omdat ik dit al een jaartje of 4 deed vond ik het tijd om een ander instrument te ontdekken. Na een lesje of 6 op de repi was ik zo enthousiast dat dit mijn instrument is geworden. Stix is een super leuke enthousiaste band en voel me er helemaal thuis.

Hallo, ik ben Liesbeth en speel met veel plezier op de repinique. Ik heb het erg naar mijn zin bij Stix, het is een zeer gezellige groep waar iedereen zichzelf mag zijn.

Hoi ik ben Wilmie en speel repinique. In 2015 via mijn vrienden in aanraking gekomen met percussie. Na 8 jaar bij een andere band te hebben gespeeld heb ik de overstap gemaakt naar Stix. Wat een energie en gezelligheid. Ik voelde me er direct thuis. Ik kijk elke week weer uit naar de repetities en de optredens die we verzorgen.

Caixa

Hoi ik ben Patrick en medeoprichter van deze groep, al vele jaren speel ik caixa en repinique en inmiddels is de Surdo er aan toegevoegd. Ook ben ik actief voor de evenementencommissie.

Hallo ik ben Nancy en mede oprichter van de band STIX, al jaren is percussie en samba mijn passie en steek dit enthousiasme graag in de band STIX. Speel Caixa maar kan meerdere instrumenten bespelen. Ook Penningmeester binnen de band.

Timba

Hallo hallo ik ben Monica,
Ik ken Stix al vanaf het begin als trouwe supporter!
In het begin was ik helemaal niet van instrumenten, maar gaande weg ben ik het gewoon gaan proberen.
Nu speel ik dan ook met veel plezier op de Timba, en is elk nieuw nummer steeds weer een uitdaging.

Hoi hoi, ik ben Nico, ben veiligheidsdeskundige in mijn dagelijks leven. Na in 2 andere bands te hebben gespeeld, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij STIX. De heerlijke ongedwongen sfeer is voor mij, buiten het kunnen trommelen, super. Lekker trommelen met z'n allen in deze super gave band,   mooie muziek maken en daarbij anderen mogen entertainen. 

Ik speel primair de Timba en de agogo, daarnaast val ik in op de Surdo primera en de Surdo segunda.

Mijn naam is Fieke. Muziek is mijn passie, dus toen mijn moeder mij een aantal jaar geleden mee nam naar haar toenmalige percussiegroep, wilde ik ook graag mee doen. Na 4 jaar bij deze groep djembé en repinique gespeeld te hebben, werd de groep opgeheven. Gelukkig konden mijn moeder en ik snel samen terecht bij Stix waar ik nu de Timba en Repinique speel. 

Hoi ,mijn naam is Jenny.
Ik vond het altijd super gaaf om een percussieband te zien spelen. Na een oproep voor nieuwe leden, ben ik gaan kijken bij Stix.
Ik was meteen verkocht door de gezellige sfeer van deze groep. En nu trommel ik dus enthousiast mee op de Timba.

Mijn naam is Claudia en ik sta midden in het leven. Tijd voor wat muziek en percussie past helemaal bij mij. Ik houd van dansen en gezelligheid dus bij Stix voel ik me helemaal thuis.

Klein percussie

Wordt jij onze nieuwe team player op de kleine percussie of andere instrumenten? wij gaan uitbreiden en zoeken jou

Meld je aan via info@stixpercussie.nl