Wil je graag kennis maken met een Percussieband of wil je spelen meld je aan bij STIX

Bestuur

 

Nancy Spruit 

Patrick van Gils

Dennis Musters

Muzikale leider

 

Hoi hallo ik ben Dennis Musters. De muzikale leider van dit zooitje ongeregeld en mede oprichter van de band STIX.
Voor mij is in het jaar 2000 deze Braziliaanse muziek stijl door mijn aderen gaan stromen en bespeel al ruim 20 jaar vrijwel alle instrumenten met veel ritme en plezier. Naast het lesgeven ben ik ook zanger entertainer - tektschrijver componist

Bandleden

 

Surdo primera

 

Ik ben Toine en speel al geruime tijd percussie op de Surdo Primera met veel enthousiasme en zet me in voor de marketing- en sponsoring van STIX en het webbeheer/multimedia doe ik samen met Fieke. Buiten de Surdo speelt ik ook de Shaker 2.0 als toevoeging voor de kleine percussie, en naast deze prachtige hobby ben ik Manager in Nederland  bij firma NMC voor technische leidingisolatie.

Hoi ik ben Erica na 3 jaar in een andere band te hebben gespeeld heb ik in oktober ‘21 na het zien van een optreden van Stix de overstap gemaakt. De sfeer,muzikaliteit en het enthousiasme sprak mij erg aan. En nu speel ik met veel plezier de Surdo Primera!!

Surdo segunda

Hanny Mutsaers

Ik ben Hanny en speel op de Surdo segunda met veel enthousiasme en zet me samen met Patrick  in voor de evenementen van STIX. Naast deze prachtige hobby ben ik werkzaam als management assistente bij werkbedrijf NOB. verder ben ik eigenaresse van HMHandmadecrations

Ik ben Elonka en speel samen met Hanny Surdo segunda. Heerlijk om samen met deze groep enthousiaste bandleden muziek te maken. Daarnaast werk ik als assistent werkleider bij WSD en begeleid ik mensen, op afdeling intern beschut, met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Surdo terceira

Hoi, ik ben Erica na ruim een jaar bij een andere band gespeeld te hebben heb ik de overstap gemaakt naar STIX. De sfeer was voor mij de doorslag om de overstap te maken. Een super gave, gezellige band waar ik op de Timba ben begonnen maar nu speel ik de Surdo terceira. Een super fijne hobby om helemaal los te gaan.

Saskia is een nieuw lid bij STIX binnenkort meer  

Mijn naam is Anja en zit sinds februari dit jaar bij de band. Het is hartstikke leuk om te doen en het is een gezellige groep. Kijk er elke keer naar uit om te kunnen gaan trommelen.

Ik ben Monique de Brouwer ik roep al jaren: als ik niet meer kan tennissen dan wil ik bij percussie. Na 2 workshops en een try-out ben ik bij Stix terecht gekomen. Intussen trommel ik op de Surdo terceira fanatiek mee tussen een groep super gezellige, maffe mensen. Elke repetitie is weer een feest. Ik kan niet wachten dat we voldoende repertoire hebben om op te treden. 🥁🥁🥁

Mijn naam is Angelique Cruijssen ik speel op de Surdo terceira,  steeds als ik een percussie band zag spelen riep ik dat zou ik ook gaaf vinden om te doen. Daar kwam Stix op mijn pad en nu speel ik met veel enthousiasme bij deze super gezellige te gekke groep. Naast deze heerlijke gave hobby, ben ik werkzaam bij v. Uffelen Mode.

Ik ben Suzanne en speel sinds kort bij deze geweldige band op de Surdo. Het trommelen is voor mij een heerlijke uitlaatklep en daarnaast ook ontzettend gezellig. Ik kijk elke week weer uit naar de repetitie!

Ik ben Roos van de Laak en speel met veel plezier de surdo.Ik heb voor de rest niet eerder gespeeld ,maar na een proefperiode was ik verkocht, Het is een erg gezellige groep waar je je meteen op je gemak voelt.

Repinique

Ik ben Linda en speel vanaf november 2019 mee in deze geweldig leuke en gezellige band. Na een maand proberen, was ik meteen verkocht! Nu mag ik iedere week lekker hard op de repinique rammelen.

Marcel is een nieuw lid bij STIX binnenkort meer  

Hoi, ik ben Rianne en ben 54 jaar, moeder van 2 volwassen dochters en oma van 1 kleindochter. Bij Stix speel ik de repi maar ik heb bij andere bands Surdo Primera en Surdo Segunda gespeeld. Omdat ik dit al een jaartje of 4 deed vond ik het tijd om een ander instrument te ontdekken. Na een lesje of 6 op de repi was ik zo enthousiast dat dit mijn instrument is geworden. Stix is een super leuke enthousiaste band en voel me er helemaal thuis.

Heey hallo, Ik ben Carla. Een enthousiasteling die blij wordt van deze muziek. 2 jaar geleden ben ik begonnen op de Surdo in een andere band. Ik wilde graag de overstap maken naar een andere band en veranderen van instrument. Nadat ik bij STIX ben gaan kijken was voor mij de keuze snel gemaakt. Ik speel nu de repinique. Een percussieband met super leuke mensen. Voor mij is het elke week weer een feestje. Naast serieuze repetities in deze toffe band is er ook zeker ruimte voor een praatje en op zijn tijd een geintje. In mijn dagelijks leven werk ik als zzp'er. Ik werk bij woningcorporaties als woonconsulent sociaal beheer/leefbaarheid. Kom

   gezellig een keer kijken bij een optreden.

Caixa

Hoi ik ben Patrick en medeoprichter van deze groep, al vele jaren speel ik caixa en repinique en inmiddels is de Surdo er aan toegevoegd. Samen met Hanny ben ik actief voor de evenementencommissie.

Hallo ik ben Nancy en mede oprichter van de band STIX, al jaren is percussie en samba mijn passie en steek dit enthousiasme graag in de band STIX. Speel Caixa maar kan alle instrumenten bespelen. Ook Penningmeester binnen de band.

Timba

Hallo hallo ik ben Monica,
Ik ken Stix al vanaf het begin als trouwe supporter!
In het begin was ik helemaal niet van instrumenten, maar gaande weg ben ik het gewoon gaan proberen.
Nu speel ik dan ook met veel plezier op de Timba, en is elk nieuw nummer steeds weer een uitdaging.

Nico is een nieuw lid bij STIX binnenkort meer  

Hoi! Ik ben Sonja. Na zo'n 6 jaar, samen met onze jongste dochter, bij een andere percussie-groep op de djembé, surdo en surdo segunda te hebben gespeelt, werd die groep opgeheven. Maar ik wilde toch blijven trommelen. Want trommelen is een super fijne uitlaatklep waar ik veel energie van krijg. Er is niks leukers dan samen met anderen mooie muziek te kunnen maken! Gelukkig konden Fieke en ik al snel gaan mee spelen bij Stix. Dit keer spelen we de Timba.

Mijn naam is Fieke. Muziek is mijn passie, dus toen mijn moeder mij een aantal jaar geleden mee nam naar haar toenmalige percussiegroep, wilde ik ook graag mee doen. Na 4 jaar bij deze groep djembé en repinique gespeeld te hebben, werd de groep opgeheven. Gelukkig konden mijn moeder en ik snel samen terecht bij Stix waar ik nu de Timba en Repinique speel. Daarnaast houdt ik me samen met Toine bezig met webbeheer/multimedia.

Hoi ,mijn naam is Jenny.
Ik vond het altijd super gaaf om een percussieband te zien spelen. Na een oproep voor nieuwe leden, ben ik gaan kijken bij Stix.
Ik was meteen verkocht door de gezellige sfeer van deze groep. En nu trommel ik dus enthousiast mee op de Timba.

Klein percussie

Ik ben Dannie, fulltime werkzaam bij IMW regio Tilburg als assistent budgetbeheer en moeder van 3 prachtige meiden.
Zoals bij veel mensen ging mijn hart sneller kloppen bij het zien en vooral horen van een percussie band. Wat een energie!
En dus ook altijd geroepen: dat wil ik ooit proberen! Ik heb Hanny & Toine leren kennen bij een gezamenlijke vriend. Via hen ben ik een keer komen kijken en niet meer weg gegaan. Iedere keer is het samen spelen een feestje. Ik speel de chocalho en Surdo.

Wordt jij onze nieuwe team player op de kleine percussie ???? wij gaan uitbreiden en zoeken jou

Meld je aan via info@stixpercussie.nl